V obkľúčení

Som v obkľúčení štyroch mužov. Som preto princezná? Nie, kráľovná! Hahaha. Zároveň som v zajatí mužského sveta a tento svet má proste baví a napĺňa. Núti ma nakuknúť niekam, kde to pre mňa nie je až taká preskúmaná krajina.

Manželstvo a manžel ma učí, ako byť dobrou a milujúcou manželkou a partnerkou a synovia, ako sa stať ešte oveľa viac trpezlivou  medzi toľkými mužmi. Čo sa mi najviac páči a stále ma udivuje je mužská praktickosť a nadhľad. Žena zmietaná emóciami a hormónmi nie vždy reaguje s chladnou hlavou a najprv reže a potom meria. Poznám z vlastnej skúsenosti. Ruku na srdce, každá sme občas taká.

Ďalšou výzvou v čisto mužskom svete je pre mňa nájsť chlapcom oblečenie, pokiaľ ich nechcem mať furt v modrej a zelenej. A čo ma najviac štve, keď je vykúpená chlapčenská sekcia matkami dcér. Ako sorry, choďte si do svojho oddelenia. Ale aj tu si sypem popol na hlavu, pánske handry majú sem-tam väčší šmrnc.

Je pravdou, že aj muži majú svoje dni, ale ženy sú na tom horšie. Kričíš v čase pred a po svojich dňoch, alebo plačeš, alebo oboje naraz a celý svet je zlý. Ja sa z toho nesmejem. Ale s odstupom času si myslím, že niektoré hádky sú smiešne.

Kde by bol svet bez chlapov? Ja sa nečudujem, že muži vládnu v tomto svete. Sú racionálnejší s chladnejšou hlavou, veľakrát lepšie premýšľajú a majú lepšie organizačné vlastnosti. Vo svete financií im to tiež ide lepšie. Nie, článok nemá byť oslavou mužov. Iba viem, že dve ženy častokrát nič dobré nevymysleli v záchvate citov. Buďme k sebe úprimné a pozrime sa na to s nadhľadom. A zároveň, muži buďte trpezliví a láskaví. Dík.

Čitala si už aj tento Blog? ->Nevyžiadané rady

PS:

V ankete SUPERBLOGERI aktuálne prebieha hlasovanie. Môj ig/blog profil sa nachácza v kategórii MAMA a ak sa vám to tu dobre číta, môžete mi zanechať hlas.

?Pre hlasovanie klikni sem.?