Jesenná garderóba

Och tie nákupy…..započali letné zľavy, hor sa na nákup, nakoniec to skončilo jedným tričkom za 2€, ktoré Matej už zrejme nevyužije. Avšak moja nádej neklesá a pevne verím v teplú jeseň, lebo vo svojom chlapčenskom šatníku má tenké nohavice. Pančuchy už má od augusta, treba byť pripravený :D. Objednala som mu z netu za tašku jesenných vecí, ktoré sa hodia aj na prvé chladnejšie zimné dni. Prišiel kuriér, rozložila som to okolo Mateja, na vyskúšanie. A môj syn do kruhu svojich nových vecí hodil šabľu (dobrá historka). Schytala to snehobiela mikina rovno do stredu hrude.

Jednou z mnohých vychytávok je vetrovka z Kauflandu – kolekcia Kuniboo z bio bavlny.  Už aj tu začali predávať vecičky pre malých aj väčších. Treba mrknúť a spojiť príjemné s užitočným – nákup potravín s nákupom detského oblečenia. Modrá farba ide Matejovi k pleti ?. Možno vetrovka pôsobí, že je väčšia, ale módne znalkyne vedia, že oversize zatiaľ z módy nevyšiel ?.

Jeseno-zimnú výbavu nakupujem postupne, v Kauflande či v iných reťazcoch predávajú všeličo možné, ja som malému kúpila body s námorníckym motívom, žiaľ pod bundou to nevidno ?.

Matej nosí momentálne veľkosť 86 a keďže vianočnú výbavu som vo veľkých obchodoch nevidela (asi nechodím do tých správnych, lebo legenda vraví, že v nejakom obchode už majú vianočné ozdoby od septembra), našla som však zimné overaly. Môj tip na nákupy znie, ak to nemajú akurát v zľave a práve si našla visieť zimné a zateplené overaly a majú jeho číslo, neotáľaj a ber aj pančuchy :D.

Smiešna historka na záver: kúpila som malému krásny pulóver na zips, šedý, taká frajerská mikinová bombera a on si jeden z rukávov namočil do farby na textil…..až po chvíli mi došlo, že to nevyperiem.

Sumár: vetrovkv má, pančuchy a body s dlhým rukávom tiež. Na zoznam, čo potrebuje, pripisujem zateplené nohavice, zimnú čiapku, ešte dáke pančuchy a zimné topánky.

Spolupráca: www.kaufland.sk 

#kuniboo