Natriem ti to – HIPP

Najlepšie nákupy sú po jednou strechou. To znamená, že jedlo, kozmetika atď. HiPP ponúka nielen jedlo pre deti, ale aj kozmetiku pre malých a veľkých aj pre tehotné ženy. Využiteľnosť pre všetkých členov rodiny. Ja s mojou suchou pokožkou rúk „kradnem“ Matejovi jeho detskú kozmetiku, ktorá je oveľa lepšia než to čo sa ponúka dospelým. Píšem z vlastnej skúsenosti bez ohľadu na akúkoľvek reklamu. Doma som mala krémy na ruky z lekárne, od dermatologičky alebo voľnopredajné z drogérii a dokonca špeciálne mydlá. Tie mi pomohli trochu.

Doma som skúšala prípravky na kúpanie, šampóny, dokonca aj kúpeľ na dobrú noc. Príjemná vôňa bábätka umocnená kozmetikou pre mini ľudí. Telové mlieko vonia po prírodnom BIO mandľovom oleji. Všetka kozmetika je neparfumovaná, ale vonia po spomínanom oleji. Vyskúšajte.

Topka topiek je krém na zapareniny. Matejko sa vyhádzal z detského prášku na pranie. Natrela som ho týmto krémom a po dvoch dňoch bolo po vyhádzaní a pokožka môjho malého muža bola zase bábätkovská. Matej má draplavé líčka už od narodenia, tak mu ich natieram Pleťovým krémom na tvár a telo. Je v praktickom balení, čiže hodím do kabelky, poprípade prebaľovačky, a keď sa naje a umyjem mu tvár, môžem ho natrieť a on sa smeje a olizuje si líčka. Lebo je to sranda predsa, olizovať krém.

Skvelou vychytávkou je detský balzam na pery. Ja som ho vyskúšala a je to fajn. Takýto ekvivalent dospeláckej kozmetiky vždy privítam, pretože dieťaťu proste nechcete dávať inú ako detskú kozmetiku na telo a tváričku. Aby bola zábava, krém na tvár je v balení korytnačky, čo môj syn ocenil a hral sa s ňou.

Ďalším zaujímavým produktom je Balzam Vietor a Zima, ktorý chráni detskú pokožku rúk a tváre. Napríklad Matej už nechce byť prikrytý od hlavy k pätám v kočíku, rukavice sú tiež boj, čiže mu natieram ruky s tvárou, keď je veterné a chladnejšie počasie. A ako uvádza výrobca, krém je vhodný aj pre pokožku so sklonom k atopickej dermatitíde.
Nesmiem zabudnúť na to čo používam každý deň – vlhčené obrúsky. Od HiPP kupujem tieto obrúsky od narodenia Matejka. Príjemne voňajú a predávajú sa  aj vo verzii ULTRA SENSITIV.
My dvaja s Matejom dávame HiPP kozmetike 5 hviezdičiek z piatich. Mne pomohla so suchými rukami, jemu s tvárou a manželovi podsuniem, hlavne nenápadne, sprchový gél na dobrú noc.
Sortiment kozmetiky aj s popismi od HiPP nájdete tu: https://www.hipp.sk/kozmetika/