Organizovaný chaos

Organizovaný chaos je stav, pri ktorom iba jediná osoba vie, kde čo nájsť a obvykle to býva mama, alebo študent, alebo manžel. Haha. V každom prípade táto organizácia nastáva napríklad po narodení prvého potomka. Keď iba mama vie všetko a najradšej by bola, aby jej partner čítal myšlienky a tiež vedel ohľadne bábätka všetko.

Pre lepšie vysvetlenie. Po pôrode má mama inštinkty, ktoré ocko buď nadobudne časom, alebo bude stratený navždy. V našej domácnosti ich manžel získal a získava postupne a časom. Zistila som, že spolu s bábätkom zo mňa odišla aj polovica slovnej zásoby a schopnosť pomenovať veci ich pravými menami. Nevadí, netrvalo to dlho a je to dočasné. Hoci občas, ale skutočne iba výnimočne, mám pocit, že je to späť.

Box na hračky som našla na FAVI.SK

Avšak, aby som ženám nekrivdila, manžel má organizovaný chaos v papieroch a Matejko v hračkách. Mladý muž sa zlepšil, včera vyhádzal skrinku so zaváraninami a vrátil všetko späť. Už v akom poradí ich vrátil, a že keď otvorím dvierka na skrinke najskôr sa obsah vysype von, nehrá rolu. Viem, že na skrinky existujú tzv. „ističe“ proti malý šikovným rukám, ale je to prd platné, keďže malý prišiel na spôsob, ako to otvoriť. To znamená, že nočné stolíky máme otočené dvierkami k stene, a tým pádom stratili svoju funkciu.

Tiež som rozmýšľala, či sa nezbavíte nábytku v kuchyni. Mladý muž si spravil z jedálenského stola tanečný parket. Vylezie a tancuje na stole. Naozaj. Aj on má svoj organizovaný chaos v hlávke.

Blog vznikol v spolupráci s vyhľadávačom nábytku a dekorácií FAVI.SK 

Čitala si už aj tento Blog? ->Veríš v zázraky?