Druhý raz

Druhé dieťa úspešné na svete, dokonca rýchlejšie ako prvé. Náš Leo sa narodil v noci a bolo to dobré, hoci som sa toho bála, lebo som nechcela Matejka nechať samého doma, aby ho niekto strážil. Ak by sa zobudil, aby nemal hysák, že je sám. Modlila som sa, aby to všetko bolo dobré a ono bolo viac než lepšie. K Matejovi prišla kamoška na noc a my s mužom sme odišli. Všetko prebehlo, ako malo.

Pretože druhý raz to bolo lepšie, po všetkých stránkach, vyrazili sme aspoň na chvíľu von. Po 5tich dňoch v nemocnici človek túži potom, aby mohol vypadnúť na vzduch a cítiť vietor vo vlasoch :D. Najlepší outfit v tomto teple a po pôrode sú jednoznačne šaty. Vonku fúkalo, fakt som mala vietor vo vlasoch, aj po sukňou :D. Doslova sme sa nalodili do auta s tým naším obrovským retro kočíkom, naložili deti, seba, odrážadlo a išli aspoň do Sliačskych kupeľov na malú prechádzku.

 

Je to super mať okolo seba samých chlapov – dva kusy mini muži. Skutočne to bola rodinná idylka do chvíľe, kým sa Matej nevysypal a zahryzol si do pery. Avšak všetko v poriadku, chvalabohu a pokračovali sme. Potom sa nám druhé dieťa začalo mrviť a blížil sa čas na mňamo. Myslím, že tento mini výlet netrval ani hodinu a aj mi stačilo. Na dlhšiu pešiu túru s kočíkom sa chystám trošku neskôr.

šaty Bonprix - mamablog

Nikdy by som o sebe netvrdila, že som typ na nosene šiat. Skôr som tá, ktorá na seba hodí nohavice, tričko a ideme, ale keďže mi na krk stúpa istý vek a chcem byť za dámu a už mám dve deti, nastal čas plniť šatník inými kúskami. Pre mňa sú najlepšie šaty dĺžky pod kolená alebo nižšie až po zem a z bavlny. Už som sa poučila, že okrem vzhľadu, sa mám pozrieť aj z akého materiálu sú vyrobené, pretože už som si nie raz bezhlavo kúpila kúsok, ktorý bol láska na prvý pohľad, avšak zle sa v nich počas horúcich dní žilo. Má to niekto podobne?

Šaty: Šaty Bonprix            Šľapka: Šlapky Bonprix           

Čitala si už aj tento Blog? ->Veríš v zázraky?