Farebná jar

S túžbou očakávam jar už pár mesiacov. Len nech je tá jar farebná. Zlatý dážď, zakvitnuté stromy, prvé kvietky… Som ja taká romantická duša ?. Spomínam na minulý rok, keď bolo chladno až do júna. Aspoň u nás. Ešte sme sa aj sťahovali. Nechce sa mi veriť, že už ubehol rok.

Matej zvládol opäť nástup do škôlky a mierne nedáva rána. Jeho dlhodobá dovolenka je riadne cítiť. Prekonaná korona pokazila jeho večernú rutinu. Po dvoch týždňoch sa to ako-tak dalo dokopy.
Ale že úplne najviac sa teším z farebných kúskov do šatníka. Z Bonprix som si vybrala túto úžasnú smaragdovo zelenú bundu. V páse aj na krku sa dá stiahnuť, alebo sa môže nosiť voľne. Je tenšia, ale do terénu a prechádzky v teplejšej jari a jeseni je super. Ďalej modré, pohodlné a mäkké rifle sú moje osobné must have. Neznášam tvrdú riflovinu. Tieto aj po opratí ostali príjemné. Môj druhý osobný najobľúbenejší kúsok sú biele kožené botasky. Zladiť sa bude jednoducho ľahké. Moja farebná jar.
Teším má, že aj k nám na Sliač zavítali jarné teploty a slnko. Čakajú nás prechádzky plné slnka a dlhších dní. Nechcem si už pamätať posun času. To nie je moja obľúbená spomienka. Chalani to síce zvládli a trvalo to iba ten jeden deň. Lenže mne to nejak dlhšie trvalo. Nuž, je to vekom ?.
Ideme ešte pohľadať nejaký zlatý dážď, uvariť vajíčka natvrdo, údenú šunku natenko nakrájať, nastrúhať čerstvý chren, kúpiť tulipány… Ja proste milujem farebnú a voňavú jar. ❤
Čitala si už aj tento Blog? ->  Buď  dáma