Druhý trimester

Druhý trimester ako prišiel tak aj odišiel. Tomu sa hovorí relatívne vydarené obdobie. Malo to byť obdobie, kedy sme sa mali dozvedieť pohlavie. Lenže nedozvedeli. Na poradni bolo jedine vidieť chrbticu dieťaťa. Koťátko 3 je tajnostkárske Kotě. Tešila som sa na chystanie výbavičky v druhom trimestri. Nakoniec som ho strávila u zubára a na všetkých možných prehliadkach. Dvakrát som bola na zubných kanálikoch a nakoniec som tento trimester zakončila očkovaním.

Som spokojná so svojím rozhodnutím nechať sa zaočkovať proti korone. Veľakrát som spomínala, že aj obe deti majú nepovinné očkovania. Rovnako ich bude mať aj Kotě 3. Ak mal niekto výhrady, brala som to, že to nepotrebujem vedieť a proste som to vymazala. Viac o tomto rozhodnutí si môžete prečítať tu.

Už si ani poriadne nepamätám druhý trimester. Na jeho konci ma začala páliť záha. Ale…. Podarilo sa nám mať aspoň mini dovolenku v podobe jednej noci bez detí. Zvládli to lepšie ako ja. Popravde chýba mi more tento rok. Dávno sme neboli. Ja si s deťmi nejak extra netrúfam na leteckú dovolenku. Snáď budúci rok niečo zvrtneme.

Vás tiež tak zmáhalo to horúce letné počasie? Popri deťoch mi prišli vhod objednané tehotenské kraťasy aj tričká žlté a biele. Predĺžený strih je môj obľúbený a využijem ich počas celého roka. Mám aj šaty, ale keď ja sa lepšie cítim v kraťasoch. Športové oblečenie je pre mňa pri chalanoch praktickejšie. Keď sa človek neustále k nim skláňa… A tenisky tiež. Keď má človek bežať za deťmi, nech je to pohodlné bežanie. Hahaha. Ja v mojom stave už nebežím nikam.

 

Koniec druhého trimestra ukončili obe deti nejakou letnou virózou. Dva týždne a sú zdraví ako buky. Som zvedavá, čo prinesie tretí trimester.

                                                                                                                                       
                                                                                             Obuv: Tenisky                                Dámske tehotenské bermudy: Bermudy                         Dámske tričká: Tričko
Prečítaj si aj Blog -> Prvý trimester