Praktickosť – pol života

Praktickosť – pol života

Jarné predstavy o kočíkovaní v príjemnom počasí, miernom slniečku, v jarných hadrách sa premenili v dym, keď prišlo to nechutné teplo. Takže realita všedných horúcich dní: my dvaja s Matejom doma, čakáme na nižšiu teplotu aspoň k večeru, hľadanie tienistých miest, vyhýbaniu sa kopcom a aj tak mi tečie dolu chrbtom pot. Áno, smiešne starosti, ale nas..štve.

Podobnosť čisto náhodná, kabát verzus kočík. Ani som si neuvedomila a začala som podvedome nakupovať veci vo farbe mentolu. Reku, ak budeme mať raz dievku, vcelku univerzálna voľba to bola. Iný mentolový kúsok nemám, ts.
Takže, predstavy zruinované. Ale jedna ostala, praktickosť tejto kočíkovej vecičky.  Veľkosť príručnej batožiny, no proste skladnosť a možnosť dať do kufra auta aj niečo iné ako kočík. Na dofču sme už vybavení tým pádom. Nejdem sa tu už vypisovať o tom :).

Keď budem veľká, na leto sa odsťahujem na Severný pól, alebo inam. Ak budú moji muži dobrí, môžu ísť so mnou. Lebo som si nakúpila handry v zimnom výpredaji a nedá sa to nosiť. ??

Mentolovú deku, zajka aj kočík som objavila v predeti.sk