Sladká recenzia

Kto by nemal rád sladké? Koláče, zákusky, torty, keksíky…..Sviatky pominuli, nový rok je tu, lenže človek rád sladké, aj keď napečené zásoby už nie sú.
 

Jednou zo zdravých alternatív, mimo ovocia a špaldovej múky a podobne, sú sladké jablkové keksíky bez pridaného cukru, ktoré obsahujú iba prirodzene sa vyskytujúce cukry. Ak máte doma zubatého papkáča, vrelo odporúčam ako malú pochúťku na desiatu. Sú v šikovnom balení a pohodlne ich dáte do tašky. Chutia naozaj po jablkách a majú ich radi aj dospelí, ktorí volia takéto sladkosti.

Pre mňa je najlepšia sladkosť jogurt. HiPP má na výber pár sladký jogurtových dezertov. Na výber sú príchute čokoláda, krupicová s vanilkou a tvarohová. Ak ich nezje dieťaťa, pochutí si mama alebo tata. Hlavne pozor, závislosť istá.
 

Ponuka je široká a nájdu sa sladkosti aj pre menej zdatných hryzáčov – ovocné plátky rôznych chutí. Sú to mini ovocné kocky šikovné do malých rúčok obalené v jemnej oblátke. Matejko oblátku nechcel jesť, tak mi ju nosil a ovocný stred zjedol.

U nás najviac bodovali dezerty, keksíky trošku menej. Jablkové keksy sú určené pre deti od ukončeného prvého roku života a aj ovocné kúsky, avšak dezerty už od ukončeného šiesteho mesiaca. Vyskúšajte.
 
Všetky fajnoty od HiPP-u aj s popisom nájdete na https://www.hipp.sk/
 

Čitala si už aj tento Blog? -> Koniec? Vážne?