1000 vecí naraz




Zažila si počas materskej, že chceš zvládnuť 1000 vecí naraz? Mať uvarené aj upratané, všetko na poriadku, nikde chaos, úsmev na tvári…. Nonsens.

Nedávno som sa prichytila pri tom, že robím tých 1000 vecí naraz. Odbieham od jedného k druhému, ratujem deti, aby si neublížili, do toho zvoní mobil, poštár nesie poštu a je za dverami, niečo sa páli na sporáku. Realita ubehaných dní. Na konci dňa padám dolu nosom a som rada, že sa dokážem osprchovať a ísť spať. O nočnom vstavaní ani nevravím.

Ale čo som si uvedomila, si dám na tričko. Robota nie je zajac, neujde. Podľa mňa si na seba kladieme priveľké nároky. Samé od seba máme vysoké očakávania a potom prichádza únava a stres.

A práve preto mi nepotrhá žily, ak niečo nie je dokončené. Počká to. Treba si radšej s mužom dohodnúť rande. Deťom nájsť babysitting a vyraziť nahodená a nalíčená na rande. Alebo sa iba nahoď a vyraz do ulíc sama.

Ja napríklad som aj teraz nahodila na seba tieto šaty. Čierna je nesmrteľná farba a je v nej kus elegancie. V lete to bola pre mňa biela. Teraz, keď nastáva jeseň sú to tmavé odtiene.

Mám kamošku, ktorá preferuje samotu. Zavrie za sebou dvere a číta. My s mužom máme radi dobré jedlo a kino. V mojom prípade som sa aspoň nahodila do záhrady, keď deti spali. ? To ticho a pokoj nič nenahradí.

Ja mám veľmi rada šaty a málo ma v nich vidno. Ale každý uzná, že pri dvoch malých deťoch sa oblečieš viac športovo. A preto si chcem šatník doplniť aj šatami. Tieto sa hodia k akejkoľvek príležitosti. Imidž som si doplnila dlhými čižmami na kolená. Tie boli môj sen už dlho. A zakončila som to kabátom. Možno je to pre niekoho priveľa čierne. Lenže všetko so všetkým sa dá pekne kombinovať a o to mi momentálne ide. Spojiť funkčnosť, eleganciu a kombinovateľnosť.

ŠATY:  šaty Bonprix      Čižmy: Čižmy nad kolená        Kabát: Kabát          


Čitala si už aj tento Blog? -> ⛑️ Prvá pomoc deťom ⛑️