Už je leto?

Už je naozaj to leto tu? Toľkokrát za uplynulý čas som bola chorá, ležala v posteli, že to išlo všetko mimo mňa. Aj preto na chodbe stále visia tenké bundy, kabáty – jarníky. Chlapcom končí školský rok, ale to počasie je také premenlivé, že čižmy sme odložili iba pred mesiacom. Je to smiešne. Pripadám si už, ako dinosaurus spomínajúci na staré dobré časy, kedy názvy ročných období zodpovedali počasiu vonku.

Keď už to vyzeralo, že jar je stále tu, ale leto nie,  vytiahla som aspoň tenší kabát na gombíky bez podšívky. Nie som veľmi na vzory. Páči sa mi však tzv kohútia stopa na mojom čiernobielom jarníku. Keď už som sa nechala zlákať na taký kabát, vybrala som si hneď ja čiernobiele košeľové šaty. Ak by niekto premýšľal nad ich kúpou a dojčí – sú vpredu s gombíkmi.  Čiernobiela kombinácia, ako všetci vieme, je už taká klasika. Šaty z viskózy sú prijemné na tele v každom ročnom období. Dĺžku rukávov si vite regulovať, pás tak isto. Je v ňom všitá šnúrka na jeho regulovanie.

Tým, že máme deti v škôlke, nanosili domov kopu chorôb. Už keď som konečne zdravá, vonku je úplné iné počasie. Ale veľmi sa teším čo nám prinesie leto, aké zážitky.

Čitala si už aj tento Blog? -> Dokonalá matka – vyhorená matka?