Návrat do práce

Návrat do práce

O chvíľu ma čaká opäť návrat do prace. Či sa teším? Alebo som nervózna? Z každého trochu. Medzi iným premýšľam aj o tom, čo na seba. Tepláky asi nie, hoci pohodlné sú asi najviac zo všetkého.  Hahaha.  S návratom do práce treba prevetrať aj skrine. Koniec koncov vraciam sa po siedmych rokoch.

Premýšľate aj vy, keď nakupujete, či sa vám jednotlivé kusy oblečenia hodia k momentálne už existujúcim kusom, ktoré máte v skrini? Či ich využijete vo viacerých sezónach? Alebo či sa vám iba páčia a ostanú skryté vzadu v skrini? Chce to niekedy veľké prepočty, ale na druhej strane lepšie než nenosiť niečo.

Mne sa ťažko kombinujú farby, asi na to nemám dostatočný talent. Ten mám na iné veci (vo všetkej skromnosti). Čiže si skôr pozerám veci bez vzoru. Ale už som si kúpila dosť bláznivú tuniku v limetkovej farbe. Nositeľná nielen pri návrate do práce, ale aj na iné životné príležitosti. A tuniku by som rada, keď počasie ešte dovolí, skombinovala s týmito nohavicami . Naživo sú ešte krajšie, majú gumu v páse a sú pohodlné.

                             

 

Keď som zvažovala tzv. zvršky, bielou košeľou sa nedá nič pokaziť. Jedine, že sa oblejem kávou, ha. Ale to snáď nie. Ak je priesvitná, hodím si pod ňu tielko. Neodolala som a vybrala som si aj jedny šaty. Sú ľahké, dlhé a dajú sa nosiť aj na jeseň.

             

Na návrat do práce som pripravené minimálne po stránke šatníka. Trošku nervozity z nových ľudí, z charakteru práce stále cítim. Tak si držím palce.

 

 

Čitala si už aj tento Blog? -> V obkľúčení