Typy na dojčiace nedojčiace oblečenie

Po 30tke už aj ja rozmýšľam viac ekonomicky a snažím sa nakupovať s rozumom. Myslím oblečenie. Deťom by som kúpila asi všetko, ale tiež sa krotím. Páči sa mi spojiť kúsky oblečenia, ktoré sú praktické a funkčné. V zmysle, že čo kúpim, vynosím aj potom. Tu v tomto článku sú moje typy na dojčiace nedojčiace oblečenie. Asi nič svetoborné, ale mne by to celkom pomohol. Hlavne, keď človek čaká prvé bábätko a chce aj dojčiť. Spojiť oblečenie nielen po funkčnej, ale i praktickej stránke.

Rovnako som postupovala aj pri nákupe tehotenského oblečenie. tam mám iba jedinú výnimku – tehotenské nohavice. To sa naozaj nedá nahradiť ničím. Ale môžete nosiť sukne, šaty, oversize strihy sú viac než friendly. Niekto dokonca vyberá pre seba oblečenie z partnerovho šatníka. To vidím tiež ako priechodnú cestu šetrenia napríklad. Či už partner bude nadšený, alebo ústretový, je druhá vec.

Tričká

Našla som tieto tričká, ktoré viete nosiť či už tehotná alebo dojčiaca maminka. Inak sú využiteľné aj potom. Robia pekný dekolt ?. Dva v jednom by som to nazvala.

Košele

Toto pozná každá z nás. Košele na gombíky sú ďalší univerzálny dojčiaci nedojčiaci tip. Hlavne v jesennom a zimnom období majú flanelové košele veľkú výhodu, že zahrejú. Vhodné na výlet, turistiku, opekačku, do mesta, na kávu… Viete, vždy pripravená ?.

Svetre/mikiny

Či už svetre na gombíky, alebo s výstrihom či s takýmto pekný prestrihom ako mám ja. Dá sa využiť v tehotenstve aj po ňom. Horčicová farba je moja obľúbená. To už som písala veľakrát. Produkty 2v1 sú pre mňa perfektným riešením. Mikiny, alebo svetre na dojčenie, ktoré sa dajú využiť dokonca už aj v tehotenstve sú presne to čo zvyknem hľadať.

Kardigány

Mám rada kardigány. Nosím ich takmer celý rok. Ideálne oblečenie, ak máte dieťatko v nosiči. Prehodíte cez seba aj  cez bábätko. Ja to využívam hlavne, keď ideme von v nosiči. Tričko na dojčenie, nosič a v ňom Nina a prehodiť kardigán.

To sú moje postrehy a tipy na dojčiace nedojčiace oblečenie. Všetky z tých vecí vie človek využiť počas tehotenstva i potom. Vybrala som si veci tak, aby keď skončí obdobia dojčenia, som ich vedela nosiť aj potom. Všetky kúsky sú dobré, aj keď mám Ninu v nosiči a je hladná. V Bonprix nájdete aj nosičské vetrovky, bundy, kabáty… Snáď nájdete niečo čo s vami hodí ❤️.

                                                                                                                                                       
                                                                           Tričko: Materské tričká                         Košela: Flanelová košeľa                   Mikina: Materská mikina            Kardigán: Kardigán
Čitala si už aj tento Blog? -> Príprava na dojčenie